Unieke handgemaakte designs van Patricia Postema-Josef

De collectie

De Chaps zijn naar eigen wens samen te stellen. Door de vele combinaties van hoogwaardige modestoffen, diverse soorten leer, borduurpatronen, fournituren en sieraden kan je de Chaps geheel laten matchen bij de rest van je garderobe. Voor elke kledingstijl kan je bijpassende Chaps laten maken!

Luxe lederen Chaps

zwart suède bezaaid met zilverkleurige metalen glitters. Sluitingen zijn versierd met Swarovski-stenen. Uniek exemplaar! Verkocht.

Luxe lederen Chaps cremekleurig slangenprint

crèmekleurig leder met slangenprint en versierd met een decoratie van vleugels, versierd met zilverkleurige studs, sluit met klittenband.

Maat
M
€ 189,00
per paar

Luxe lederen Chaps lichtbruin/ koeienhuidprint

lichtbruin leder met decoratie van geprint koeienhuid, versierd met goudkleurig ornamentje en studs, sluit met klittenband. Bijpassende clutch, 28 x 19 cm. € 45,00

Maat
M
€ 189,00
per paar

Luxe lederen Chaps cremekleurig/ slangenprint

crèmekleurig leder met lederen decoratie met slangenprint, versierd met Swarovski-steentjes, sluit met klittenband.

Maat
M
€ 189,00
per paar

Luxe lederen Chaps goudkleur

goudgeverd leder, versierd met Swarovski-steentjes, sluit met klittenband.

Maat
S
€ 189,00
per paar

Luxe lederen Chaps blauw/paars-lila crocoprint

blauw leder met lederen decoratie van paars-lila crocoprint en afgewerkt met zilverkleurige studs, sluit met klittenband.

Maat
M
€ 189,00
per paar

Korte Chaps

oftewel Chapsies. Zacht leder met slangenprint. (€ 119,00) Bijpassende clutch, gevoerd met pigskin  28 x 24 cm. (€ 79,00) Deze producten zijn verkocht, maar het is mogelijk de Chapsies en clutch te bestellen in deze uitvoering.

Luxe lederen Chaps bruin/panterprint

donkerbruin leder met decoratie van koeienhuid geverfd in een panterprint, versierd met Swarovski-steentjes, sluit met klittenband.

Maat
M
€ 189,00
per paar

Luxe Chaps suedine/decoratie leder bloemenprint

taupe-kleurige suèdine met lederen decoratie met bloemenprint, versierd met bronskleurige studs en goudkleurig ornamentje, sluit met klittenband.

Maat
M
€ 159,00
per paar